Köszöntjük oldalunkon!

Időpontfoglalás ultrahang magánrendelésre

Ultrahang magánrendelés vizsgálati díjak

Hírek a gyermekorvosi rendelésről

Gyermekorvosi rendelés rendelési idő

First Image

Fókuszban a gyermekek

Ellentétben sok ultrahang magánrendeléssel, mi kizárólag csecsemőket és gyermekeket vizsgálunk, erre szakosodtunk, hiszen a gyermekek nem kis felnőttek, más szaktudás szükséges a vizsgálatukhoz.

Second Image

Tapasztalat

Több, mint 25 év tapasztalat a csecsemő- és gyermekgyógyászatban és a gyermekek ultrahangos vizsgálatában, szűrővizsgálatok végzésében.

Third Image

Magas szintű minőség és felszereltség

Az ultrahang magánrendelésen is a XXI. század követelményeinek megfelelő technikai háttérrel dolgozunk, mely lehetővé teszi a még pontosabb vizsgálatokat.

Napi információk a rendelésről

karacsony
cropped-02-2.jpgGYERMEKORVOSI RENDELÉSSEL KAPCSOLATOS HÍREK

Figyeljék ezt a kiírást, mert folyamatosan ide írom a rendeléssel kapcsolatos információkat!

ONLINE   kérdésüket ide vagy az oldalsávban lévő gombra kattintva tegyék fel! Amennyiben legkésőbb aznap nem kapnak választ, jelezzék felém telefonon.Közvetlen emailt is küldhetnek, de az ONLINE oldalon keresztül biztosabb a gyors válasz!

Frissítve: 2016.12.09.

influJelentősen emelkedik a betegforgalom.  A délutános rendeléseken kell többet várakozni.    Kérem, hogy akinek nincs időpontja a  betegrendelésre, a rendelések első órájában érkezzen meg. Sorszámot kell húzni. kb. 10-40 percet kell várakozni.

Zárójelentés bemutatására, receptíratásra és egyéb adminisztratív kéréssel kérjenek előre időpontot, illetve, amit lehet, előre email-ben küldjék el..

Információként nézzék meg  a betegségekről az alább olvasható tájékoztatót. 

Ultrahang rendelésre email-ben kérhetnek időpontot.

Ügyeletek: gyermekügyeletek seb-trauma

Jelenlegi gyakoribb betegségek:

  • legtöbb beteg hányással, esetleg kisebb hasmenéssel jelentkezik a rendelésen. Vírus okozza, kezelése tüneti.
  • óvodásoknál most is  előfordul a skarlát. Fontos, hogyha torokfájás, bágyadtság, akár csak hőemelkedés is van, ne vigyék közösségbe a gyereket. Néhány napig érdemes megfigyelni, ha marad bármilyen panasz, akkor meg kell mutatni. Ha nem biztos, streptococcus teszttel kimutatható a kórokozó. A skarlátról olvashatnak és fotót is láthatnak a betegségek rovatban.
  • iskolásoknál gyakori a nátha, köhögés, tüsszögés, torokfájás, kisebb láz. Tüneti kezelésre általában gyógyul.
  • Hasmenés, hasi görcsök, hányinger, hányás, fejfájással kísérve  gyakori. Kezelése tüneti ( diéta, sok folyadék, fájdalom csillapító ).
  • elhúzódó nátha, köhögés kapcsán több arcüreggyulladás van. Otthon kell vele maradni a melegben, infárzni, orrcsepegtetni……
  • EGYÉB TANÁCSOK
  • Náthás, köhögős gyereket ne vigyenek közösségbe. Nem csak a láz a kizáró ok a közösségből.

Kérem, hogy akinek nincs időpontja a  betegrendelésre, a rendelések első órájában érkezzen meg. Sorszámot kell húzni.

Az egészséges rendelések kizárólag előjegyzésre történnek. Az egészséges rendelés idejében ne jöjjenek beteg gyermekkel! Azon a rendelésen kizárólag csak az előjegyzett pácienseket tudom ellátni, az már nem betegrendelés!

Előjegyzés nélkül a  betegrendelések első órájában lehet jönni ( sorszámot kell húzni).
  • A rendelés további részében már csak időpontosok  vannak,  így akkor már csak 1-1 sürgős megnézésre van esetleg lehetőség. Halasztható problémákkal, adminisztrációval  kérjenek időpontot.
 

Csecsemő és gyermek magán ultrahang szakorvosi rendelés

lrg_hero_technologies.6a8a452Ez a rendelés a szakorvosi rendelőhöz tartozik, de előjegyzést rajtunk keresztül lehet kérni. Az ultrahangos szakrendelésen csak előjegyzés alapján áll módunkban a betegeket fogadni előzetes telefonos megbeszélés alapján. Ezen a magánrendelésen lehetőség van rövid időn belül elvégeztetni az csecsemőkori ultrahangos szűrővizsgálatokat (csípőszűrés, hasi, kismedencei és koponya ultrahang).

A minőség és felszereltség magas szintű, kifejezetten csecsemőkre és gyermekekre szakosodott ultrahang rendelés.

Beutaló nem szükséges, de a vizsgálatok elvégzését jelentősen segíti, ha a vizsgálattal kapcsolatos esetleges előző leleteket, információkat közlik és bemutatják.”Csak” szűrés esetén a vizsgálat nem mindig olyan értékű, ha nem ismerjük az előzményeket.

Várakozási idő nincs (illetve minimális) és az egy páciensre fordítható idő szabadabb. Aki anyagilag megteheti, javaslom, mert ez az OEP által nem támogatott szűrési ( csípő is!) vizsgálat rendkívül sok későbbi komplikációt előzhet meg, ha korai csecsemő korban elvégzik. Mivel ekkor még enyhébb eltérések esetén fokozottabb odafigyeléssel (pl. megfelelő csípőízületi “torna” segítségével) azok egyszerűen helyrehozhatók. Esetleges komolyabb elváltozások esetén pedig különösen fontos az időben való felismerés és kezelés, mivel a kor előrehaladtával az esetleges eltérések kezelése is komplikáltabb lehet.

A szűrővizsgálatok elvégzése 6 hetes korban ajánlott!

ULTRAHANG MAGÁNRENDELÉSRE ELŐJEGYZÉS KÉRÉSE:
06-20-411-31-40 VAGY EMAIL: drimretamas@gmail.com