Dr Cserháti Edit bemutatkozása

Tisztelt Szülők!

Cserháti Edit gyermek-endokrinológus szakorvos vagyok. Négy gyermek vállalása közben döntöttem úgy, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni, nekik segíteni. Szakvizsgáim megszerzése során az anyaságot áldásként éltem meg. A személyes gyermekgondozási tapasztalat, az orvosként is megélt mindennapi nehézségek közel hozták hozzám a szülők által megélt mindennapi problémákat úgy a gyermeknevelésben, mint az akut vagy krónikus beteggondozásban.

Tudom, hogy nem az Önök választása volt az az orvosváltás, amit most  – esetleg akaratukkal szemben – át kell élniük. Sajnálom, ha az ismeretlenség esetleg aggodalmat kelt, remélem, szaktudásommal, empátiámmal rá fogok szolgálni a bizalmukra. Bár a betegellásásban kiváló gyakorlattal rendelkezem, a háziorvosi lét még új kihívások elé állít, így kérem türelmüket. Ha erős karakteremmel esetleg megbántanék valakit, kérem, segítsen ezt felismernem, hogy okulhassak a hibámból.

A betegellátási rendet a praxis átvételekor nem kívánom hirtelen megváltoztatni, a megszokott módokon fordulhatnak hozzám segítségért.

E-mail címem: dr.cserhati.edit(kukac)gmail.com

Telefonszámom: 0630 383 9699

Endokrinológia szakrendelésemet a Flór Ferenc Kórházban továbbra is folytatom, illetve az ottani gyermekorvosi ügyeleti ellátásban is részt veszek, így nem tudnak folyamatosan elérni, de igyekszem Önöket – lehetőleg e-mailben – visszakeresni. Kérem, hogy az Imre doktor úr által bevezetett sablont használják továbbra is a leveleikben. KATT IDE.

Üdvözlettel kívánok mindenkinek jó hétvégét!

Cserháti Edit – a gyermekorvosuk