Előjegyzés

A gyermekorvosi rendelésre csak előzetes telefon vagy email egyeztetéssel lehet jönni, online előjegyzés szünetel! Tel. 06-1-4080015
 
Az alábbi szám csak az ultrahangra vonatkozik! 06-húsz-4113140    ( a gyermekrendelésre ezt a számot ne hívják!)
KIZÁRÓLAG CSAK AZ ULTRAHANG MAGÁNRENDELÉSRE
  drimretamas_kukac_gmail.com    email címen is kérhetnek időpontot és tájékoztatást.

Tisztelt Páciensek!

A csecsemő-gyermek ultrahang szűrővizsgálatra való jelentkezéskor a következőket kérjük:

  1. Emailben küldjék el a csecsemő adatait azért, hogy előre regisztrálni tudjuk, ezzel elkerülve a recepción való várakozást. (Név, szül.dátum, anyja neve, lakcím, telefon elérhetőség ,  TAJ kártya – amennyiben van- és lakcímkártya lefotózva ). ezeket az adatokat a rögzítést követően töröljük az adatvédelmi szabályoknak megfelelően az emailekből.
  2. Kérjük, hogy a vizsgálati díjat legyenek szívesek az alább közölt számlára átutalni. Az elvégzendő vizsgálat díja: komplex ultrahang reflux nélkül 15000 ft, ha sokat bukik, „nyeldekel” a csecsemő, akkor érdemes reflux nézésével, úgy 18000 ft, a közleménybe a gyermek neve és „csecsemő ultrahang” kerüljön. ( Kérjük, hogy ugyanazt a nevet írják az utaláshoz mint amit az emailben jeleztek a gyermek neveként.)
  3. BANKSZÁMLA SZÁM: OTP 11784009-15516288  ker. kertvárosi egészségügyi szolgálata
  4. Amennyiben megérkezett az átutalás, akkor konkrétizáljuk az előre feltételesen megbeszélt időpontot és jöhetnek a megbeszélt vizsgálatra.
  5. Kérjük, pár perccel előbb érkezzenek, kalkulálják bele, hogy az időpont a vizsgálóban való megjelenésre szól. A szakrendelőbe való érkezéskor a recepción a gyermek nevét, címet és a születési dátumot kell majd bemondani (hogy a recepció beadminisztrálja a megérkezést), és az első emeletre balra, a folyosó végére kell jönni, ahol időpontjukban név szerint szólítjuk Önöket. Amennyiben nem érkeznek meg időben, nem tudjuk a vizsgálatot elvégezni.
  6. Kérjük, hogy a vizsgálóba csak egy kisérő hozza be a csecsemőt, és amennyire lehetséges, a nagyobb ruhákat előre vegyék le róla. A vizsgálatra behozhatják rugdalózóban a csecsemőt, az maradhat, azt bent kibontjuk. A szakrendelőbe érkezéskor a kisérő viseljen maszkot. Az épületbe két kisérő jöhet, amennyiben szükséges a segítséghez, de ezt jelezzék a recepción, hogy megbeszéltük.
  7. Terveink szerint nem lesz más várakozó a vizsgálóhelyiség előtt. Amennyiben mégis, kérjük, hogy a 1,5-2 m távolságot tartsák be.
  8. Kérjük, hogy csak akkor jöjjenek el a vizsgálatra, ha a családban nem fordult elő a megelőző napokban láz, köhögés, nátha, hasmenés, hányás vagy bármilyen betegségre utaló tünet. Ebben az esetben új időpontot egyeztetünk, ha ezt jelzik legalább 24 órával előbb.

Ezután már nem tudjuk módosítani az előjegyzést.

  1. A vizsgálat után a számlát és a leletet kézbe adjuk. Ha a számlát egészségpénztárra kérik, jelezzék előre, és küldjék el az egészségpénztári adatokat.
  2. A vizsgálat helye 1163.Budapest, Tekla u 2.c, XVI: ker. szakrendelő

Az ultrahang magánrendelés a 16. kerületi szakrendelő része.

Mindezek azért történnek, hogy minél rövidebbre csökkentsük a szakrendelőben tartózkodás idejét, ezzel Önöknek is és nekünk is gyorsabban megy a vizsgálat, elkerüljük az esetleges fertőzés veszélyt. Minimális a helyszíni adminisztráció ezáltal. Kérjük segítő közreműködésüket, s várjuk Önöket a vizsgálaton.

Dr Imre Tamás

csecsemő és gyermekgyógyász és radiológus szakorvos

drimretamas@gmail.com

06húsz4113140