Időpontfoglalás

Tisztelt Páciensem!

A tájékoztató legörgetése után, az oldal alján található a foglalás.

ONLINE  IDŐPONT FOGLALÁS:  Hangsúlyozom,  hogy ez a pácienseim érdekében működik, kényelmi lehetőség. Használata természetesen nem kötelező. Amennyiben nem találnak időpontot a betegrendelésre,  felesleges a rendelőt hívni, hiszen akkor valóban a kereteink kimerültek. Ilyenkor jönni kell a rendelés elejére, sorszám van az első órában. (De nem az utolsó fél órában!)

Az időpont foglaláshoz kérem olvassa át ezt a tájékoztatót:

TÁPPÉNZES ÉS ISKOLAI IGAZOLÁS KÉRÉSE ESETÉN nem elegendő az időpont lefoglalása, mindenképpen jelezzék az első naptól lehetőleg online üzenetben és legkésőbb 3 napon belül meg kell jelenni.

A bejelölt  időpontot csak akkor tekintse elfogadottnak, ha kap róla egy megerősítő emailt. Ha elutasító emailt kap, azt is vegye komolyan, hiszen akkor nem rögzül az időpont. Lehetséges, hogy ezt csak több óra elteltével kapja meg, ellenőrzésünk után, de nézze meg a SPAM könyvtárat is! Ha nem kapott választ, az időpontot ne tekintse biztosnak. ( eddigi tapasztalat, hogy “freemail”-es  ( és néha hotmail-es email szolgáltatónál nem érkezik meg a válasz, ez az Önök beállítása miatt van.

Egy  időpontra lehetőleg csak egy gyermeket írjon be ( kivéve, ha megítélése szerint belefér egy időpontba a több gyerek), töltsön ki minden adatot, amit kér a rendszer.  Az orvost nem kell választania, csak a rendelések között választhat ( tanácsadás, betegrendelés). A rendelés kiválasztása után feltétlenül frissítsen a  “KATTINTSON IDE” gombbal.

Feltétlenül írja be az előjegyzés okát a panaszok sorába, különösen fontos, ha védőoltásra jön,  írja be az oltás nevét ( ha tudja ), ismétlő oltásnál az előző oltás időpontját. Hosszabb adminisztráció céljából  előre küldje el email-ben a meglévő papírokat az adminisztrációhoz, s ezt jelezze.  Előfordul olyan internet kapcsolat ( különösen munkahelyi internet esetén), amely nem engedi a rendszer használatát. Ez nem a mi rendszerünk hibája, a helyi informatikai beállításon múlik. ( Tapasztalat szerint mobil internet kapcsolatokon mindig használható, ha esetleg a helyi WIFI nem engedi.)

Ha mégsem jön el a foglalt időpontra, kérjük, hogy legalább 24 órával előbb mondja le emailben vagy telefonon, hogy más igénybe vehesse. Ha nem jelzi a lemondást,  és le sem mondja, akkor 1 hétig a rendszer nem enged újabb időpontot foglalni ugyanazon páciensnek, aki nem mondta le!

BETEGRENDELÉSEK  A betegrendelésre nem lehet  egy hétre előre lefoglalni időpontot, ez szakmailag értelmetlen. Ha beteg a gyermek, mindenképpen el kell jönni, ha van időpont, ha nincs legkésőbb a harmadik napon    ( vagy előbb is, ha az állapot indokolja )!!  Érdemes többször figyelni, mert sokszor előfordul, hogy felszabadul, vagy megnyílik   még az előző napon is  olyan időpont, ami korábban nem volt foglalható!

TANÁCSADÁS a tanácsadásokra általában 4 hétre lehet előre foglalni. Ha nem sikerült online foglalni, a tanácsadásra a rendelések elején telefonon  lehet megbeszélni a halaszthatatlan  időpontot ( különösen a kötelező védőoltásokra ), korlátozottan még néhány lehetőség van. A zöld időpontok foglalhatóak, a szürke jelzés még nem szabadult fel, vagy aznapra nincs olyan rendelési időpont, ilyenkor a következő napok zöld lehetőségei közül válasszon. Ha az egész hét szürke, akkor még előre nem lehet foglalni, de rövidesen felszabadul a blokkolás. A piros értelemszerűen már lefoglalt időpontot jelez.

IDŐPONT LEMONDÁSA

Amennyiben egy időpontot szeretne lemondani, küldjön online üzenetet, ha a válaszlevélben nem talál lemondásra vonatkozó “linket”, amelyre rákattintva azonnal törlődik a korábban foglalt időpont. Ez a lehetőség most nem áll rendelkezésre, mert többen véletlenül is lemondtak időpontot ezáltal.

Ha nem sikerült időpontot foglalnia, akkor is jöhet a betegrendelés elejére, amikor sorszámot húzhat, és azzal sorra kerül még az aznapi betegrendelésen ( de nem az utolsó órában ).  Ha védőoltást szeretne, vagy újszülött első látogatására jönne, és nem talál szabad időpontot, akkor mindenképpen keressen meg minket a 06-1-4080015 telefonon!

Please login to see your appointments.

Válasszon rendelést:
Válasszon orvost:

Our schedule from 2018-12-03 to 2018-12-09

FIGYELEM! Alaposan nézze meg, hogy jó hétre választott-e időpontot, melyről a fenti dátum alapján bizonyosodhat meg. Kattintson egy szabad időpontra a foglalás megkezdéséhez!
 
  hkscpsv
08:45 - 09:00
09:00 - 09:15
09:15 - 09:30
09:30 - 09:45
09:45 - 10:00
10:00 - 10:15
10:15 - 10:30
17:00 - 17:15
17:15 - 17:30
17:30 - 17:45
  hkscpsv

Our schedule from 2018-12-10 to 2018-12-16

FIGYELEM! Alaposan nézze meg, hogy jó hétre választott-e időpontot, melyről a fenti dátum alapján bizonyosodhat meg. Kattintson egy szabad időpontra a foglalás megkezdéséhez!
 
  hkscpsv
08:45 - 09:00
09:00 - 09:15
09:15 - 09:30
09:30 - 09:45
09:45 - 10:00
10:00 - 10:15
10:15 - 10:30
17:00 - 17:15
17:15 - 17:30
17:30 - 17:45
  hkscpsv
Foglalható   Foglalt   Nem foglalható  

Please check the appointment details below and confirm:

GDPR információ:A bejelentkezés során megadott minden információ az egészségügyi dokumentáció részét képezi, az annak megfelelő szigorú adatkezelési szabályoknak megfelelően. Egyéb módon nem tároljuk és csak az illetékes, Ön által választott  orvosa illetve a jogszabályokban meghatározott hatóságok meghatározott keretek között ( EESZT, NEAK, ÁNTSZ) férhetnek hozzá.  A dokumentációba a páciensnek joga van betekinteni. Adatkezelésünkről a rendelőben hozzáférhető a tájékoztató illetve itt a honlapon is olvasható egy része.