Rendelési idő

Területi ellátással rendelkező gyermekorvosi rendelés

2020.márciustól Cinkota, Rádió u 10.

Előjegyzés:
ONLINE – ld. lejjebb. vagy telefonon ( csak a tanácsadásra lehetséges telefonon) +36 1 4080015 rendelési idők előtt 15 perccel! Kérjük a  rendelést ne zavarják telefonálással!
Beteghez hívás emailben érhető el, megbeszélés szerint ( a rendelési idők előtt) : Bővebb információ a beteghez hívással kapcsolatban itt!

Kérjük olvassa el tájékoztatónkat az előjegyzésről! IDE KATTINTVA!

A rendelőben hetente 15-20 órát állunk a páciensek rendelkezésére. Ezen kívül az egyéb elérhetőségeken tudunk rendelkezésre állni –  összesen napi 8 órában ( a gyakorlatban persze ennél jóval többen ), mely idő alatt nem tartózkodunk folyamatosan a rendelő épületében, – tanácsot adunk, szükség esetén otthon vizsgáljuk a gyermeket, adminisztrációt végzünk, szakmai megbeszélésekre, továbbképzésekre járunk, szervezzük az egyes páciensek kivizsgálását, szűrését, és számos egyéb kötelező feladatot, amelyekre csak a rendelési időn kívül van lehetőség, hogy ne zavarjuk ezzel az esetlegesen zsúfolt betegrendelést…… Az alábbi táblázatban látható, hogy mikor kereshetik fel szabadon a rendelőt, és mikor előre foglalással. Kérjük, ezt tartsák be, mert a rendelések egymástól elkülönülnek, és a betegrendelési időpontokon kívül, esetleg a rendelő ajtaja zárva található. Mivel az egészséges rendelésre érkező pácienseket időpontjukban engedjük be, és kizárjuk a betegekkel való rendelői érintkezést! A rendelő csak a betegrendelés idejében áll nyitva a betegek előtt. Mindig olvassák el a kiírásokat, amelyeken érthető módon tájékozódhatnak erről a rendelőben is. Nem érdemes sokkal előbb érkezni, mint a foglalt időpont, vagy a rendelési idő kezdete ( max. 5-10 perc). Próbálkozunk az igényeknek megfelelően pontosan megszervezni ezeket, s , ha ebben Önök is társak, akkor az átlagosnál magasabb színvonalú ellátást van módjukban élvezni.

BETEG RENDELÉS

Tanácsadás és egészséges kontroll

HÉTFŐ      online  foglalás

márciustól az elköltözés után
10-11-ig sorszámmal
11-12-ig online előjegyzés alapján
KEDD 16:00-17:00 sorszám húzással       

17-17.30     csak online  foglalható

A tanácsadás hetente 3×2 óra ( kedd,szerda,csütörtök ), mely a betegrendeléseken kívüli időpontban csak előjegyzés alapján vehető igénybe.  Itt    online foglalható időpont. Tekintsék meg és válasszanak megfelelő időpontot!

online  foglalás

SZERDA  márciustól 7.30- 9.00 sorszám húzással
8.30- 10.00    online foglalható
online  foglalás
CSÜTÖRTÖK  16:00-17:00 sorszám húzással
17.00 – 17.30   csak online foglalható
online  foglalás
PÉNTEK páratlan hét 7.30-9:00 sorszám húzással
9.00 -10.00       csak  online foglalható
PÉNTEK páros hét  12:00-13:00 sorszám húzással
13.00 – 15.30    csak online foglalható

A rendelési időn kívül a 16. kerületben reggel 8:00 és este 20:00 között folyamatosan működik halaszthatatlan esetben igénybe vehető gyermekrendelés, ahol megnézik a beteg, rosszul levő gyermeket.  A rendelési időkről ide kattintva tájékozódhat!

Súlyos rosszullét esetén mentő hívható.

Éjszakai és hétvégi ügyelet: Heim Pál kórház, Telefon: 06-1-264-3314

Ultrahangos rendelés a szakrendelőben:

Ez a rendelés a szakorvosi rendelőhöz tartozik,  de előjegyzést rajtunk keresztül lehet kérni. Az ultrahangos szakrendelésen csak előjegyzés alapján (előzetes telefonos megbeszélés)  fogadjuk a  betegeket, heti két alkalommal, kedden  és csütörtökön 18:00  órától.

Bővebb információt az ultrahangos magánrendelésről az “ultrahang magánrendelés” menüpont alatt található a fenti menüben.