Rendelési idő

Területi ellátással rendelkező gyermekorvosi rendelés

2020.márciustól Cinkota, Rádió u 10.

Figyelem!

Jelenleg is csak előzetes megbeszélés alapján lehet a rendelőt felkeresni!

A rendelési idő jelentős részében távkonzultációs rendelést folytatunk, erre is lehet előjegyzést kérni!

A rendelési idő tájékoztató jellegű, nem lehet csak úgy odaállítani a rendelőbe, ezzel is veszélyeztetve magunkat és másokat is. Keressenek előzetesen telefonon, emailban.

Kérjük olvassa el tájékoztatónkat az előjegyzésről! IDE KATTINTVA!

A rendelőben hetente 15-20 órát állunk a páciensek rendelkezésére. Ezen kívül az egyéb elérhetőségeken tudunk rendelkezésre állni –  összesen napi 8 órában ( a gyakorlatban persze ennél jóval többen ), mely idő alatt nem tartózkodunk folyamatosan a rendelő épületében, – tanácsot adunk, szükség esetén otthon vizsgáljuk a gyermeket, adminisztrációt végzünk, szakmai megbeszélésekre, továbbképzésekre járunk, szervezzük az egyes páciensek kivizsgálását, szűrését, és számos egyéb kötelező feladatot, amelyekre csak a rendelési időn kívül van lehetőség, hogy ne zavarjuk ezzel az esetlegesen zsúfolt betegrendelést……  A rendelő ajtaja zárva található, aki nem időpontra érkezik, az csak előzetes tájékozódás után jöhet be, ha indokolt, amit az orvos dönt el, nem a páciens! Csak az időpontra érkező pácienseket engedjük be. Mindig olvassák el a kiírásokat, amelyeken érthető módon tájékozódhatnak erről a rendelőben is. Nem érdemes sokkal előbb érkezni, mint a foglalt időpont. Próbálkozunk az igényeknek megfelelően pontosan megszervezni ezeket, s , ha ebben Önök is társak, akkor az átlagosnál magasabb színvonalú ellátást van módjukban élvezni.

BETEG RENDELÉS

Tanácsadás és egészséges kontroll

HÉTFŐ      online  foglalás

márciustól az elköltözés után
10-12-ig  csak előjegyzésre
KEDD 16:00-17:30 csak előjegyzésre        A tanácsadás hetente 3×2 óra ( kedd,szerda,csütörtök ), mely a betegrendeléseken kívüli időpontban csak előjegyzés alapján vehető igénybe.

kedd,csütörtök 14.00-15.45

szerda 10-11.30

SZERDA  7.30- 10.00  csak előjegyzésre
CSÜTÖRTÖK  16:00-17:30 csak előjegyzésre
PÉNTEK páratlan hét 7.30-10.00 csak előjegyzésre
PÉNTEK páros hét  12:00-15:30 csak előjegyzésre

A rendelési időn kívül a 16. kerületben reggel 8:00 és este 20:00 között folyamatosan működik halaszthatatlan esetben igénybe vehető gyermekrendelés, ahol megnézik a beteg, rosszul levő gyermeket.  A rendelési időkről ide kattintva tájékozódhat!

Súlyos rosszullét esetén mentő hívható.

Éjszakai és hétvégi ügyelet: Heim Pál kórház, Telefon: 06-1-264-3314

Ultrahangos rendelés a szakrendelőben:

Ez a rendelés a szakorvosi rendelőhöz tartozik,  de előjegyzést rajtunk keresztül lehet kérni. Az ultrahangos szakrendelésen csak előjegyzés alapján (előzetes telefonos megbeszélés)  fogadjuk a  betegeket, heti két alkalommal, kedden  és csütörtökön 18:00  órától.

Bővebb információt az ultrahangos magánrendelésről az “ultrahang magánrendelés” menüpont alatt található a fenti menüben.