Rendelési idő

2023.április 01-től a rendelést Dr Cserháti Edit veszi át, a rendelési idő változatlan marad.

Területi ellátással rendelkező gyermekorvosi rendelés

Jelenleg is előzetes megbeszélés alapján lehet a rendelőt felkeresni!

A rendelési idő egy részében távkonzultációs rendelést folytatunk, erre is lehet előjegyzést kérni!

A rendelési idő tájékoztató jellegű, minden rendelés előjegyzésre történik, azért, hogy ne veszélyeztessük sem magunkat sem másokat. Keressenek előzetesen telefonon, emailban.

Kérjük olvassa el tájékoztatónkat az előjegyzésről! IDE KATTINTVA!

A rendelőben hetente minimum 20 órát állunk a páciensek rendelkezésére. Ezen kívül az egyéb elérhetőségeken tudunk rendelkezésre állni –  összesen napi 8 órában ( a gyakorlatban persze ennél jóval többen ), mely idő alatt nem tartózkodunk folyamatosan a rendelő épületében, – tanácsot adunk, szükség esetén otthon vizsgáljuk a gyermeket, adminisztrációt végzünk, szakmai megbeszélésekre, továbbképzésekre járunk, szervezzük az egyes páciensek kivizsgálását, szűrését, és számos egyéb kötelező feladatot, amelyekre csak a rendelési időn kívül van lehetőség, hogy ne zavarjuk ezzel az rendelést……  Aki nem időpontra érkezik, az csak előzetes tájékozódás után jöhet be, ha indokolt,  (amit az orvos dönt el, nem a páciens! )  Csak az időpontra érkező pácienseket engedjük be a közös helyiségbe, mert ez előre tervezetten történik. Mindig olvassák el a kiírásokat, amelyeken érthető módon tájékozódhatnak erről a rendelőben is. Nem érdemes sokkal előbb érkezni, mint a foglalt időpont. Próbálkozunk az igényeknek megfelelően pontosan megszervezni ezeket, s , ha ebben Önök is társak, akkor az átlagosnál magasabb színvonalú ellátást van módjukban élvezni, olyant, melyet a legjobb magánrendelésen sem kapnak meg.

BETEG RENDELÉS

Tanácsadás és egészséges kontroll

HÉTFŐ      időpont távkonzultáció után emailben kérhető

10-12-ig  csak előjegyzésre
a prevenciós rendelésre előzetes időpont nélékül nincs lehetőség jönni

prevenció 12-13-ig

KEDD 15:30-18:00 csak előjegyzésre        prevenció 13.30-15.30
SZERDA  7.30- 10.00  csak előjegyzésre        prevenció 11-12
CSÜTÖRTÖK  15.30-18.00 csak előjegyzésre       prevenció 13.30-15.30
PÉNTEK páratlan hét 7.30-10.00 csak előjegyzésre        prevenció 10-11
PÉNTEK páros hét  12:00-15:00 csak előjegyzésre       prevenció 15-16.00

A rendelési időn kívül a 16. kerületben reggel 8:00 és este 20:00 között folyamatosan működik halaszthatatlan esetben igénybe vehető gyermekrendelés, ahol megnézik a beteg, rosszul levő gyermeket, ha nem kényelmi okból nem várhatja meg a saját orvosa rendelését, és nem is éri el a saját orvosát ( ezt napi 8 órában szükséges biztosítani ).   A rendelési időkről ide kattintva tájékozódhat!

Súlyos rosszullét esetén mentő hívható.

Éjszakai és hétvégi ügyelet: Heim Pál kórház, Telefon: 06-1-264-3314

Ultrahangos rendelés a szakrendelőben:

Ez a rendelés a szakorvosi rendelőhöz tartozik,  de előjegyzést rajtunk keresztül lehet kérni. Az ultrahangos szakrendelésen csak előjegyzés alapján (előzetes telefonos megbeszélés)  fogadjuk a  betegeket, heti két alkalommal, kedden  és csütörtökön 18:00  órától.

Bővebb információt az ultrahangos magánrendelésről az “ultrahang magánrendelés” menüpont alatt található a fenti menüben.