Időpontfoglalás

JELENLEG CSAK TELEFONOS ÉS EMAILES EGYEZTETÉS LEHETSÉGES!!!!!

AZ ALÁBBIAK FELFÜGGESZTVE!

A rendelések egy részére lehet online foglalni időpontot. Attól, hogy szürke vagy piros jelenik meg, a foglalási rendszer jól működik. ( Nincs összefüggés a piros jelek és a rendelési idő között.) Viszont egyértelmű, hogy csak a zöld jelzésű időpontokat tudják lefoglalni. 

Akinek nem sikerül a betegrendelésre a foglalás, a rendelések elején jöhet, sorszámhúzással. Az utolsó órában már nincs sorszám, csak a legsürgősebb eseteket tudjuk akkor fogadni, azonban igazolást, egyéb adminisztrációt nem tudjuk elvégezni. A rendelések elején lehet sorszámot húzni, s azzal még aznap sorra kerülnek, ha időben érkeznek. De a sorszámot ne vigyék el, mert, ha túllépett az a szám, akkor újat kell húzni.  Az időpont foglalása előtt olvassák el az alábbi tájékoztatót, ahol részletes leírást találnak a foglalás menetéről, esetleges változásokról, szabályokról. 

FIGYELEM!  Tipikus hiba, hogy a betegrendelés-tanácsadás közti átváltás után nem kattintanak a “KATTINTSON IDE”  gombra. Így nem áll át a rendszer a másik rendelésre, és tévesen azt látják, hogy nincs időpont a tanácsadásra, és sokszor a betegrendelésre indítják a foglalást egészséges helyett.

Please login to see your appointments.

Válasszon rendelést:
Válasszon orvost:

Our schedule from 2021-06-21 to 2021-06-27

FIGYELEM! Alaposan nézze meg, hogy jó hétre választott-e időpontot, melyről a fenti dátum alapján bizonyosodhat meg. Kattintson egy szabad időpontra a foglalás megkezdéséhez!
 
  hKscpsv
  hKscpsv

Our schedule from 2021-06-28 to 2021-07-04

FIGYELEM! Alaposan nézze meg, hogy jó hétre választott-e időpontot, melyről a fenti dátum alapján bizonyosodhat meg. Kattintson egy szabad időpontra a foglalás megkezdéséhez!
 
  hKscpsv
  hKscpsv
Foglalható   Foglalt   Nem foglalható  

Please check the appointment details below and confirm:

ONLINE  IDŐPONT FOGLALÁS:  Hangsúlyozom,  hogy ez a pácienseim érdekében működik, kényelmi lehetőség. Aki még nem jelentkezett be a praxisba, nem foglalhat online időpontot, mindenképpen szükséges egy előzetes egyeztetés, amikor vagy személyesen vagy telefonon regisztráljuk. Ez automatikusan megtörténik, amikor a praxisba felvettük. Egyébként  telefonon egyeztessenek a 06-1-4080015 számon rendelési idők előtti percekben. Használata természetesen nem kötelező. Amennyiben nem találnak időpontot a betegrendelésre,  felesleges telefonálni, hiszen akkor valóban a kereteink kimerültek. Ilyenkor jönni kell a rendelés elejére, sorszám van max. az első órában.

Az időpont foglaláshoz kérem olvassa át ezt a tájékoztatót:

TÁPPÉNZES ÉS ISKOLAI IGAZOLÁS KÉRÉSE ESETÉN nem elegendő az időpont lefoglalása. Igazolást csak megjelenés alapján adhatunk. Amennyiben nem talál sorszámot, és igazolásra lesz szüksége, jönni kell a következő napi rendelésre, ahol a szükséges adminisztrációt el kell végeznünk. Visszamenőlegesen nem áll módunkban igazolást kiadni.

A bejelölt  időpontot csak akkor tekintse elfogadottnak, ha kap róla egy megerősítő emailt. Ha elutasító emailt kap, azt is vegye komolyan, hiszen akkor nem rögzül az időpont. Lehetséges, hogy ezt csak több óra elteltével kapja meg, ellenőrzésünk után, de nézze meg a SPAM könyvtárat is! Ha nem kapott választ, az időpontot ne tekintse biztosnak. ( eddigi tapasztalat, hogy “freemail”-es  ( és néha hotmail-es email szolgáltatónál nem érkezik meg a válasz, ez az Önök szerver beállítása miatt van.

Egy  időpontra lehetőleg csak egy gyermeket írjon be ( kivéve, ha előzetes megbeszélés szerint belefér egy időpontba a több gyerek), töltsön ki minden adatot, amit kér a rendszer.  Az orvost nem kell választania, csak a rendelések között választhat ( tanácsadás, betegrendelés). A rendelés kiválasztása után feltétlenül frissítsen a  “KATTINTSON IDE” gombbal.

Feltétlenül írja be az előjegyzés okát a panaszok sorába, különösen fontos, ha védőoltásra jön,  írja be az oltás nevét ( ha tudja ), ismétlő oltásnál az előző oltás időpontját. Hosszabb adminisztráció céljából  előre küldje el email-ben a meglévő papírokat az adminisztrációhoz, s ezt jelezze.  Előfordul olyan internet kapcsolat ( különösen munkahelyi internet esetén), amely nem engedi a rendszer használatát. Ez nem a mi rendszerünk hibája, a helyi informatikai beállításon múlik. ( Tapasztalat szerint mobil internet kapcsolatokon mindig használható, ha esetleg a helyi WIFI nem engedi.)

Ha mégsem jön el a foglalt időpontra, kérjük, hogy legalább 24 órával előbb mondja le emailben vagy telefonon, hogy más igénybe vehesse. Ha nem jelzi a lemondást,  és le sem mondja, akkor 1 hétig a rendszer nem enged újabb időpontot foglalni ugyanazon páciensnek, aki nem mondta le! Két időpontot szintén nem lehet egyszerre foglalni ugyanazon gyermek részére.

BETEGRENDELÉSEK  A betegrendelésre nem lehet  egy hétre előre lefoglalni időpontot, ez szakmailag értelmetlen. Ha beteg a gyermek, mindenképpen el kell jönni, ha van időpont, ha nincs. Érdemes többször figyelni, mert sokszor előfordul, hogy felszabadul, vagy megnyílik   még az előző napon is  olyan időpont, ami korábban nem volt foglalható!

TANÁCSADÁS a tanácsadásokra általában 3-4 hétre lehet előre foglalni. Ha nem sikerült online foglalni, a tanácsadásra, akkor az egészséges rendelések elején telefonon  lehet megbeszélni a halaszthatatlan  időpontot ( különösen a kötelező védőoltásokra ). Korlátozottan még néhány lehetőségünk előfordulhat. A zöld időpontok foglalhatóak, a többi színnel ne foglalkozzanak, semmire nem utal. 

IDŐPONT LEMONDÁSA

Amennyiben egy időpontot szeretne lemondani, küldjön online üzenetet.

Ha nem sikerült időpontot foglalnia, akkor is jöhet a betegrendelés elejére, amikor sorszámot húzhat ( általában az első órában ), és azzal sorra kerül még az aznapi betegrendelésen. 

Ha védőoltást szeretne, vagy újszülött első látogatására jönne, és nem talál szabad időpontot, akkor mindenképpen keressen meg minket a 06-1-4080015 telefonon, hogy esetleg egyeztessünk más időpontot! De vegye figyelembe, hogy az online foglalható időpontotkat nem tudjuk telefonon keresztül kiadni. 

GDPR információ:A bejelentkezés során megadott minden információ az egészségügyi dokumentáció részét képezi, az annak megfelelő szigorú adatkezelési szabályoknak megfelelően. Egyéb módon nem tároljuk és csak az illetékes, Ön által választott  orvosa illetve a jogszabályokban meghatározott hatóságok meghatározott keretek között ( EESZT, NEAK, ÁNTSZ) férhetnek hozzá.  A dokumentációba a páciensnek joga van betekinteni. Adatkezelésünkről a rendelőben hozzáférhető a tájékoztató illetve itt a honlapon is olvasható egy része.