Napi információk a rendelésről


cropped-02-2.jpgTájékoztató a  GYERMEKULTRAHANG RENDELÉSRŐL

Frissítve 2023.06.06.

A gyermekultrahang magánrendelésre továbbra is kérhetnek időpontot Dr Imre Tamástól az alábbi emailen vagy telefonon. A komplex csecsemő szűrés 6-8 hetes kor körül akkor is javasolt, ha a gyermekorvos nem talál eltérést. Hiszen ez pont azért van, hogy olyan eltérést is észrevegyünk időben, amelynek kezdetben nincs tünnete. Félreértés az, ha valaki csak a csípőficam kimutatására kéri ezt a vizsgálatot, mert a komplex szűrés sokkal több információt ad. Olvassák el a részletes leírást erről ide kattintva.

A gyermek ULTRAHANG MAGÁNRENDELÉS ( 16. kerületi szakrendelőben, Tekla u 2/c) továbbra is működik. KATT IDE

AZ ULTRAHANG RENDELÉS ( 16. kerületi szakrendelőben, Jókai M. u.5/Tekla u 2/c)

Megújult a szakrendelő, új rendelő, új ultrahang gép, amivel színvonalasabb az ellátás. Sorbanállás, várakozás nélkül, előzetes bejelentkezésre, gördülékenyen halad a vizsgálat. 

Több évtizedes csecsemő-gyermekorvosi tapasztalattal, a szakrendelő magánrendelésén csecsemőket-kisgyerekeket fogadunk szűrésre, részletes előzetes megbeszélés alapján, melyet emailben vagy telefonon kérhetnek ( tel. 06-húsz-4113140, email: drimretamas@gmail.com ).  A vizsgálatot a NEAK nem finanaszírozza, ezért fizetős.A jelentkezéshez itt tekinthető meg a tájékoztató. 

 

Elbúcsúzom kedves házi gyermekorvosi praxisom pácienseitől, akik bizalommal fordultak hozzám az elmúlt évtizedekben a gyermekorvosi rendelésen. Gyermekgyógyászati tevékenységemet befejezem. Csak az ultrahangot folytatom még.

Köszönöm az utóbbi időszakban felém  megnyilvánított kedves szavakat, melyekkel nyugodtabban válok meg az eddigi munkámtól. Nagy feltöltődést ad nekem a sok jó szó. Remélem, továbbra is hasonlóan jó kezekben lesznek a kis pácienseim.

Dr Imre Tamás